Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Άνανδρο το χτύπημα κατά Ζώη Κολιού "ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ ΛΕΜΕ"


Δεν ξεκινάει καλά την λειτουργία του κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ο Πάνος Καμένος




Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ


Παρακολουθήσαμε όλη την ιστορία, με την αντικατάσταση του γενικού και οικονομικού διευθυντή του κόμματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» Ζώη Κολιού (κατάγεται απ’ την Φιλιππιάδα, όπως είναι γνωστό) και αβίαστα οδηγούμαστε στο συμπέρασμα, ότι πρόκειται για ένα άνανδρο χτύπημα και σε μια περίοδο, που ο στενός συνεργάτης του προέδρου Πάνου Καμένου βρισκόταν (και βρίσκεται ακόμη) σε διακοπές στη Νάξο.
Ο άνθρωπος λειτουργώντας συνειδητά και με βάση τις υποχρεώσεις που απορρέουν απ’ την λειτουργία του κόμματος, είχε ζητήσει να δημιουργηθεί η επιτροπή που θα έκανε τον έλεγχο στα οικονομικά που διαχειρίστηκε ο οικονομολόγος Ζώης Κολιός, ώστε και αυτός να απαλλαγεί απ’ αυτά τα καθήκοντα και να προσφέρει απ’ όποια θέση κι αν κληθεί…
Ο Ζώης Κολιός (είναι κι αυτό γνωστό) είναι ο άνθρωπος, που μαζί με τον Πάνο Καμένο είχαν αποφασίσει την ίδρυση του κόμματος και για ένα διάστημα πολλών μηνών, είχε εγκαταλείψει τα πάντα, οικογένεια και δουλειές, για να τρέχει σ’ όλη την Ελλάδα με σκοπό να οργανωθεί το κόμμα. Στον προσωπικό του απολογισμό, μπορεί να έχει την τεράστια αναγνώριση που έχει στα στελέχη του κόμματος απ’ τον Έβρο ως την Κρήτη, η οποία μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς… Αυτή την σκληρή δουλειά και το φιλότιμο του Φιλιππιδιώτη επιστήμονα, εκτίμησαν στο κόμμα, οι απλοί άνθρωποι που έδωσαν κι ένα μεγάλο ποσοστό στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου.
Άνθρωπος απλός και με εμφανή την διάθεση για προσφορά, στο κόμμα το οποίο αισθάνεται συνιδρυτής, ο Ζώης Κολιός, έκανε ένα λάθος. Έγινε αγαπητός σ’ όλη την Ελλάδα, πράγμα που δεν είδαν με καλό μάτι, οι τρόφιμοι των κομματικών γραφείων, που συνδέουν την κοινωνική και επαγγελματική τους παρουσία, με την ένταξή τους σε κάποιο κόμμα. Γνωστή η ιστορία των τύπων του είδους, δεν χρειάζεται να την αναλύσουμε ιδιαίτερα, αλλά οι πάντες γνωρίζουμε, ότι σε κάτι τέτοιους έχει βάση η κακοδαιμονία της χώρας μας.
Τρόμαξαν λοιπόν με την αναγνώριση του Ζώη Κολιού σ’ όλη την Ελλάδα και μπορεί να φοβήθηκαν, την όποια θέση αυτοί κατέχουν. Έντρομοι λοιπόν, έσπευσαν στον πρόεδρο Καμένο και απαιτητικά ζήτησαν να απομακρυνθεί ο Ζώης Κολιός, γιατί θα τους έβαζε εκεί που τους αξίζει, επειδή λειτουργούσε, όπως ακριβώς επιβάλλει η σωστή κομματική λειτουργία..
Αυτή είναι η ουσία της όλης υπόθεσης. Δεν έχει κανένα άλλο παρασκήνιο, αλλά ούτε και κάποια υπόνοια, ότι ο φιλιππιαδιώτης επιστήμονας, δεν λειτούργησε σωστά στην θέση του οικονομικού διευθυντή. Εμείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι η ίδρυση και λειτουργία του κόμματος, στοίχισε και κάποιες χιλιάδες ευρώ, στον πρώην διευθυντή του. Και φυσικά ο άνθρωπος επιστρέφοντας απ’ τις διακοπές του έχει να πει πολλά.
Και η συνέχεια τώρα… Να πει κανένας μπράβο στον Καμένο, που επέλεξε έναν γυρολόγο της πολιτικής, τον γνωστό στην Ήπειρο Χαραλαμπόπουλο, να αντικαταστήσει έναν νέο επιστήμονα, που έδινε το διαφορετικό στίγμα, στο φθαρμένο πολιτικό μας σύστημα…
Εμείς πάντως δεν πρόκειται να πούμε μπράβο. Αντίθετα είμαστε, ειδικά μετά την εξέλιξη αυτή, ιδιαίτερα προβληματισμένοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits