Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΟΤΑΝ Ο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ "ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟ"!



http://elladatora.org/wp-content/uploads/2013/06/assets_LARGE_t_420_53655778.jpgΠριν αρκετά χρόνια, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο μία συναυλία του μεγάλου εθνοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη.
Σε εκείνη τη συναυλία μεταξύ των επισήμων στο κοινό ήταν και ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄. Γυρίζει λοιπόν και λέει ο Σπανουδάκης: ''Μεγαλειότατε, είναι μεγάλη μου τιμή που είστε απόψε εδώ''. Κι έπειτα στο κοινό: ''Και σ' όποιον δεν αρέσει η προσφώνηση Μεγαλειότατε να σηκωθεί να φύγει''. Παγωμάρα!
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/993316_589709594402167_979761604_n.jpgΟυδείς έφυγε πλην του σκηνοθέτη, τότε κομμουνιστή και ενταγμένου στο αδελφοκτόνο συρφετό ΕΑΜ-ΕΛΑΣ κατά την κατοχή, Νίκου Κούνδουρου μαζί με έναν φίλο του!
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης δηλώνει Χριστιανός και Έλληνας εν μέσω αριστερής κυριαρχίας. "Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι τα πάντα. Το Α και το Ω, η γέννηση αγκαλιά με τον θάνατο, ως κοινός και ευλογημένος τόπος και χρόνος, το Υπέρλογο και αγαπητικό πνεύμα που χαρίζει φως στην μουσική, ο Πρώτος μουσικός. Πάνω απ’ όλα όμως, ο φίλος και αδελφός μου" είχε δηλώσει.
Τον εξαφάνισαν και το τραγούδι του για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά το λογόκριναν και το απαγόρεψαν!!! Η λογοκρισία της αριστεράς. Την Βασιλεία και την 21η Απριλίου κατηγορούσαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits