Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ !

Της ΘΩΜΑΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - Μάρτιος 2013 

Η προδομένη Πατρίδα ματώνει…Θρηνεί σιωπηλά για το κατάντημα των παιδιών της. Όταν όμως οι αδικίες τους περισσέψουν και ο χαμός τους είναι βέβαιος, τότε παίρνει το φραγγέλιο και χτυπά φωνάζοντας:
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ, άρχοντες και αλαζόνες κυβερνήτες , που φτιάχνετε και ψηφίζετε άδικους νόμους παίρνοντας ως αντάλλαγμα, χρήματα και αξιώματα! Σεις που εξαπατάτε τον λαό μου υφαρπάζοντας την εμπιστοσύνη του και εκμεταλλεύεστε τον φόβο και την απελπισία του! Εσείς που επιδιώκετε να ικανοποιήσετε μόνο το ατομικό σας συμφέρον, αλήθεια γνωρίζετε σε ποιους στρώνετε κόκκινα χαλιά και με παραδίδετε στα χέρια τους; Δεν ξέρετε ανόητοι, ότι αφού πάρουν ό,τι θέλουν και δεν σας έχουν πια ανάγκη, εσάς θα καταστρέψουν πρώτα; Δεν ξέρετε ότι οι σουλτάνοι σκοτώνουν πρώτα τους υποτακτικούς τους;
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ άνδρες της δικαιοσύνης, εισαγγελείς και δικαστές, που συμπράττετε με τους φαύλους άρχοντες, καλύπτετε τα ανόσια έργα τους και με τις άδικες αποφάσεις σας συμμετέχετε στο έγκλημα που συντελείται εναντίον μου! Εσείς που δώσατε όρκο να με προστατεύετε, κλείνετε τα μάτια και τα αυτιά, σωπαίνετε και δεν εκτελείτε το καθήκον σας! Σεις που συνεργείτε για να χάνουν άνθρωποι τις περιουσίες τους, φτωχοί να μπαίνουν φυλακή επειδή αδυνατούν να πληρώσουν δυσβάστακτους φόρους, πολίτες να διώκονται επειδή τολμούν να αντιδράσουν δημόσια ενάντια στην αδικία. Σεις που αφήνετε ελεύθερους τους εγκληματίες και ανοίγετε τη πόρτα της φυλακής σε απελπισμένους οικογενειάρχες που έχουν χάσει τα πάντα. Εσείς που βοηθάτε το άδικο να γίνει νόμος και το δίκιο να διώκεται! Είστε συνεργοί και συναυτουργοί στον φόνο εναντίον μου! Να θυμάστε ότι πάνω από τη ανθρώπινη δικαιοσύνη που χειρίζεστε για το συμφέρον σας, είναι η Θεία δικαιοσύνη, και σ’ αυτήν θα δώσετε λόγο για τις πράξεις σας!
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ σεις αξιωματικοί, ορκισμένοι στρατιώτες στο όνομά μου, με βλέπετε να παραδίδομαι σε χέρια εχθρικά και δεν μιλάτε! Φωνάζετε για τον μισθό σας αλλά μένετε βουβοί μπροστά στην υποδούλωσή μου! Σεις ορκιστήκατε να με φυλάξετε με την ζωή σας! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ σεις άνδρες του κλήρου, φωτισμένοι Ποιμένες του λαού μου, που τον αφήσατε ξέσκεπο και μόνο μπροστά στους άρπαγες και τους τοκογλύφους! Εσείς που μιλάτε για την Αλήθεια και το δίκιο Του Χριστού, πώς σωπαίνετε, στα τόσα ψεύδη των αρχόντων οι οποίοι λογίζονται μόνο το κακό, παρά τους ευλογείτε και τους παρασημοφορείτε μέσα στους ναούς;
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ διανοούμενοι εσείς, δάσκαλοι του προοδευτισμού και της επίπλαστης ελευθερίας! Σεις που διδάσκετε στα παιδιά μου να μην με αγαπούν, να ντρέπονται για μένα, που θέλετε να γίνουν άνθρωποι χωρίς ταυτότητα, γιατί τάχα οι πατρίδες δεν είναι τίποτα και δεν αξίζει να πολεμά κανείς γι αυτές. Τυφλοί οδηγοί εσείς , καλλιεργείτε το φυτώριο των νέων δούλων, που δεν θα πιστεύουν σε τίποτα για να τους εκμεταλλεύονται οι αφέντες κατά πως θέλουν. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΟΥ θα πέσει πάνω στα κεφάλια σας όταν τα φιλότιμα παιδιά μου με λευτερώσουν!
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ σεις Έλληνές μου, που σκύβετε το κεφάλι από ντροπή και απελπισία! Καταφεύγετε σε ξένους τόπους, ψάχνετε για καινούργιες πατρίδες. Εδώ είν’ η γη σας! Εδώ και ο ουρανός σας! Δεν ξέρετε ότι οι πατρίδες δεν αγοράζονται, ούτε πωλούνται; Δεν τις δίνουν χάρισμα, μήτε ελεημοσύνη; Και όσους τις επιβουλεύονται, εκείνες τους εκδικούνται; Πρέπει να πολεμάς και όχι να επαιτείς γι αυτές!
ΘΑΡΣΕΙΤΕ ! Ψηλά το κεφάλι! Ελεύθερους Έλληνες γέννησα εγώ, όχι ραγιάδες!
ΘΩΜΑΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ- Μάρτιος 2013
(Ακριβώς 2 χρόνια μετά.Τίποτα δεν άλλαξε από τότε)

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

24 Μαρτίου 1821. Κηρύσσεται η Επανάσταση στη Ρούμελη


Η Ελληνική Επανάσταση κηρύχτηκε στη Ρούμελη στις 24 Μαρτίου 1821 (στο Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία Σαλώνων) και στις 27 άρχισε η πολιορκία των Σαλώνων.

Εδώ ο Διάκος, ο Πανουργιάς, ο Γιαγτζής, ο Δυοβουνιώτης, με το φλογερό Δεσπότη Σαλώνων Ησαΐα ζώστηκαν τ' άρματα και χτύπησαν.

Στις 27 Μαρτίου 1821 τα παλληκάρια του Πανουργιά του Μανίκα και του Τράκα κατέλαβαν την πόλη των Σαλώνων και στις 10 Απριλίου, ανήμερα το Πάσχα, αλώθηκε το Κάστρο της Ωριάς των Σαλώνων, το πρώτο κάστρο που έπεφτε σε Ελληνικά χέρια.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ: ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ 223%!

lathro-elpida
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Παρότι οι μισθοί και οι συντάξεις παραμένουν καθηλωμένοι στα προ της 25ης Ιανουαρίου επίπεδα (οι Τσιπροκαμμένοι υπόσχονταν προεκλογικά πως θα γίνει άμεση επαναφορά τους στα επίπεδα του 2009…), υπάρχει μια τρομερή αύξηση που πέτυχαν: στην είσοδο λαθρομεταναστών!
Έτσι, σε σχετική ερώτηση βολευτή της νουδούλας (τώρα τους έπιασε ο πόνος για τους λαθρομετανάστες;), ο αναπληρωτής υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων Χουντής του απάντησε εγγράφως ότι σύμφωνα με στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών, υπάρχει  αύξηση 223,22% στην είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!
Και να φανταστείτε, πως ουσιαστικά ακόμα είναι χειμώνας. Βάλτε με το μυαλό σας τι έχει να γίνει όταν θα καλοκαιριάσει και όταν θα μαθευτούν στα πέρατα της γης τα νέα περί ενοικιάσεως ξενοδοχείων και διαμερισμάτων από το κράτος των Τσιπροκαμμένων, για να απλώνουν τις αρίδες τους οι λαθρομετανάστες!
(ΥΓ): Ζήτω οι «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!
Πηγη : http://ethnikismos.net

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ποιοι είναι οι 38 πολιτικοί που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό [ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ]


ResizerΠρώην πρωθυπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, νυν και πρώην υπουργοί και βουλευτές, είχαν και έχουν αποταμιεύσεις σε ξένες τράπεζες, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Πόθεν Εσχες.
  • 29.8K
     
Όπως προκύπτει από τα «πόθεν έσχες», τα οποία παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» σε ρεπορτάζ του Γ. Λυκουρέντζου, οι καταθέσεις του εξωτερικού που δηλώθηκαν έχουν συνολικά ως εξής: 7.226.779 ευρώ, 639.656 δολάρια ΗΠΑ, 1.128.638 λίρες Αγγλίας και 69.014 ελβετικά φράγκα με βάση τον πίνακα που μπορείτε να δείτε παρακάτω:
123

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Profile Visitor Map - Click to view visits